Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το τουρνουά μπάσκετ 3x3 - Το κύπελλο στους "Άμπαλους"

Με τεράστιο ενδιαφέρον και παρουσία πολλών θεατών, ολοκληρώθηκε Σάββατο 23/8/2014, στο κλειστό γυμναστήριο Καλαβρύτων, το φετινό Τουρ...


Με τεράστιο ενδιαφέρον και παρουσία πολλών θεατών, ολοκληρώθηκε Σάββατο 23/8/2014, στο κλειστό γυμναστήριο Καλαβρύτων, το φετινό Τουρνουά 3Χ3 στο μπάσκετ, που αποτελούσε συνδιοργάνωση της Αθλητικής Ένωσης Καλαβρύτων (ΑΕΚ) και του Δημοτικού Σταδίου Καλαβρύτων.
Οκτώ (8) ομάδες (περίπου 30 άτομα μαζί με τους αναπληρωματικούς), για 3 ημέρες (21-23/8) συμμετείχαν σε αυτήν την γιορτή του Αθλητισμού και του Πολιτισμού, αποδεικνύοντας στην πράξη ότι το 'ευ αγωνίζεσθε' συνεχίζει να υπάρχει ακόμη και σήμερα, σε έναν τόπο που δημιούργησε τους Ολυμπιακούς Αγώνες.
Στον αγωνιστικό τομέα, οι 'Άμπαλοι", μετά από συγκλονιστικές αναμετρήσεις που παρακολούθησαν πολύς κόσμος, κατέκτησαν το βαρύτιμο Κύπελλο, αφού στον Μεγάλο Τελικό επικράτησαν της "Γκρικτίμ" με σκορ 2-1. Διαιτήτευσαν, πάντα δωρεάν και με σημαντική επιτυχία, οι Τάκης Ι. Βαρβιτσιώτης και Νίκος Ι. Παπαδάτος, ενώ τους αγώνες κάλυψε ιατρικά ο Δρ Ν. Χ. Ραζής που επιτέλεσε και χρέη Γραμματείας. Την απονομή, πραγματοποίησε ο Αντιπρόεδρος της ΑΕΚ Τάκης Ι. Βαρβιτσιώτης, ενώ παρόντα ήταν και τα Μέλη της Διοίκησης Νίκος Ι. Παπαδάτος, Θ. Ν. Παπαδόπουλος και Ν. Χ. Ραζής.
Οι διοργανωτές, ευχαριστούν θερμά όλους τους συντελεστές (παίκτες-παράγοντες ομάδων-θεατές-φίλους του Αθλήματος κα) και υπόσχονται να συνεχίσουν να προσπαθούν προς όφελος του Αθλητισμού και του Πολιτισμού.
Το 5ο Τουρνοά Μπάσκετ 3Χ3 ανήκει πλέον στο παρελθόν. Το μέλλον όμως του Αθλητισμού στην Ηρωική και Μαρτυρική γη των Καλαβρύτων διαφαίνεται λαμπρό.


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.