HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Στην Πάτρα η 28η Πανελλήνια Συνάντηση Vespa

φωτό "Καφέ Σταθμός Καλάβρυτα" Όλα έτοιμα για την μεγαλύτερη γιορτή της Vespa για το 2014 στην Πάτρα. Mπήκαμε στην τελική ...


φωτό "Καφέ Σταθμός Καλάβρυτα"
Όλα έτοιμα για την μεγαλύτερη γιορτή της Vespa για το 2014 στην Πάτρα. Mπήκαμε στην τελική ευθεία για την εκδήλωση της 28ης Καλοκαιρινής Πανελλήνιας Συνάντησης Vespa που θα πραγματοποιηθεί στις 28 με 31 Αυγούστου στο camping "Golden Sunset - Neropolis" στον Αλισσό. Tο Επιμελητήριο Αχαϊας, υποστηρίζει την εκδήλωση και θα διανείμει στους 400 συμμετέχοντες τον οδηγό της πόλης που έχει εκδώσει στα πλαίσια του προγράμματος “CULTURE& SHOPPING
Σε σχετική ανακοίνωση αναφέρονται τα εξής: Η Λέσχη Φίλων Vespa Αχαΐας είναι στην ευχάριστη θέση να καλέσει όλους τους φίλους της αγαπημένης μας Vespa, από όλη την Ελλάδα, να περάσουμε ένα υπέροχο τριήμερο.
Με πολύ αγάπη και μεράκι έχουμε οργανώσει μια εκδήλωση που σίγουρα θα σας κάνει να ξεχάσετε την καθημερινότητα σας, να βρεθείτε κοντά σε φίλους και να περάσουμε όλοι μαζί πολύ όμορφες στιγμές.
Τα δρώμενα στο πλαίσιο της εκδήλωσης πολλά και για όλα τα γούστα...
Σαρδέλα πάρτι, εκδρομή στον Άγιο Νικόλα του Σπάτα, για μπάνιο στην Καλόγρια, Λαϊκή βραδιά, η μεγάλη vespoπορεία προς τη Πάτρα, τα vespoπαιχνίδια στην Πλαζ, καλλιστεία Vespa αλλά και το αποκορύφωμα της εκδήλωσης με την απονομή των βραβείων και την συναυλία με δύο συγκροτήματα τους Decadence και Route 69 την τελευταία βραδιά.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.