HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Ευχαριστήριες Επιστολές Π.Y. Καλαβρύτων προς Δήμο και Φορέα Διαχ.Χελμού

φωτό αρχείου Ευχαριστήριες επιστολές προς την Δημοτική Αρχή Καλαβρύτων αλλά και στον Φορέα Διαχείρισης Χελμού - Βουραϊκού , απέστειλε...

φωτό αρχείου
Ευχαριστήριες επιστολές προς την Δημοτική Αρχή Καλαβρύτων αλλά και στον Φορέα Διαχείρισης Χελμού - Βουραϊκού, απέστειλε η Διοίκηση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Καλαβρύτων για την εξαιρετική συνεργασία για την κατάσβεση πυρκαγιών.
Οι επιστολές έχουν ως εξής: 


Ε Υ Χ Α Ρ Ι Σ Τ Η Ρ Ι Α  Ε Π Ι Σ Τ Ο Λ Η
Η Πυροσβεστική Υπηρεσία Καλαβρύτων ευχαριστεί τον Δήμαρχο Καλαβρύτων Κο Γεώργιο Λαζουρά και τον Αντιδήμαρχο Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Καλαβρύτων Κο Νικόλαο Μαγκαφά, για την σημαντική και πολύπλευρη βοήθεια που προσέφεραν στην Πυροσβεστική Υπηρεσία Καλαβρύτων, στις δύο δύσκολες πυρκαγιές, στον Προφήτη Ηλία και στο Μουρίκι Καλαβρύτων την 20-08-2014 .
Κε Δήμαρχε, θα θέλαμε να μεταφέρετε τις ευχαριστίες μας και στο προσωπικό που χειρίζεται τα Πυροσβεστικά Οχήματα Πολιτικής Προστασίας του Δήμου, στις Δημοτικές Ενότητες Καλαβρύτων-Κλειτορίας-Αροανίας-Παϊων για την πολύ σημαντική τους βοήθεια και προσφορά τους στον αγώνα μας για άμεση αντιμετώπιση των πυρκαγιών.
Ευχόμαστε η άψογη συνεργασία μας να συνεχιστεί και στο μέλλον για την καλύτερη δυνατή αντιμετώπιση των δασικών πυρκαγιών στην περιοχή μας.
Σας ευχαριστούμε πολύ.
Καλάβρυτα 27-08-2014
Ο Δ ι ο ι κ η τ ή ς
Βασίλειος Α. Αλεξόπουλος
Αντιπύραρχος

Ε Υ Χ Α Ρ Ι Σ Τ Η Ρ Ι Α    Ε Π Ι Σ Τ Ο Λ Η
Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον Πρόεδρο Κο Ιατρού Γρηγόριο και τους Υπαλλήλους του «Φορέα Διαχείρισης Χελμού Βουραϊκού» , για την άμεση ανταπόκριση στο αίτημά μας για βοήθεια, στις δύο πυρκαγιές στον Προφήτη Ηλία και στο Μουρίκι Καλαβρύτων την 20-08-2014.
Στις πυρκαγιές αυτές ο «Φορέας Διαχείρισης Χελμού Βουραϊκού» ενίσχυσε τις δυνάμεις της Π.Υ. Καλαβρύτων με προσωπικό και δύο υδροφόρα οχήματα που διαθέτει.
Η Εθελοντική αυτή προσφορά, των Υπαλλήλων του Φορέα η άμεση ανταπόκρισή και ο ζήλος που επέδειξαν στο συμβάν, αποδεικνύουν για μία ακόμη φορά την αγάπη τους για την φύση και την προστασία της .
Πρέπει με την ευκαιρία αυτή να υπενθυμίσουμε σε όσους δεν το γνωρίζουν, πως ο «Φορέας διαχείρισης Χελμού-Βουραϊκού» εκτός των άλλων δράσεών του , επιτελεί πάρα πολύ σημαντικό έργο στην πρόληψη αλλά και την καταστολή δασικών πυρκαγιών καθώς καθημερινά περιπολεί με τα υδροφόρα οχήματα που διαθέτει σε όλον τον ορεινό όγκο του Χελμού-Βουραϊκού .
Εμείς ως Πυροσβεστική Υπηρεσία Καλαβρύτων τους ευχαριστούμε δημόσια για την υποδειγματική συνεργασία μαζί μας καθώς και για τον καθημερινό αγώνα τους, για την προστασία του τόσο σημαντικού αυτού ορεινού μας όγκου.
Καλάβρυτα 27-08-2014
Ο Δ ι ο ι κ η τ ή ς
Βασίλειος Α. Αλεξόπουλος
Αντιπύραρχος

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.