Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Με μεγάλη επιτυχία οι εκδηλώσεις στον όμορφο Κλείτορα

Όπως κάθε χρόνο έτσι κ' εφέτος με μεγάλη επιτυχία έγιναν οι εκδηλώσεις στ όμορφο Κλείτορα. Ο σύλλογος θα ήθελε να εκφράσει τις ευχαριστ...


Όπως κάθε χρόνο έτσι κ' εφέτος με μεγάλη επιτυχία έγιναν οι εκδηλώσεις στ όμορφο Κλείτορα. Ο σύλλογος θα ήθελε να εκφράσει τις ευχαριστίες του σε ορισμένους ανθρώπους για την ανιδιοτελή προσφορά τους στις αργασίες ανακατασκευής στα παγκάκια του χωριού την κοπή των χόρτων τον καθαρισμό της βρύσης κλπ. 
Στον Ανδριόπουλο Σωτήρη, Πλατώνη Στέφανο, Θωμά Νικόλαο, Μαλλή Χαράλαμπο, Πναγιωτακόπουλο Παναγιώτη, Φωτοπούλου Αικατερίνη, Μπρακοπούλου Ζωή, Παπαφιλιπποπούλου Μαρία, κ' σε όλες κ' όλους που συμμετείχαν στην παρασκευή του φαγητού για το συναπάντημα, τα κορίτσια που μοίρασαν τους λαχνούς, κ' το ΔΣ του συλλόγου που έδωσε τα καλύτερά του για την επιτυχία του χορού.Την πρόεδρό μας για την προσφορά των υλικών για τα παγκάκια (προσφορά στην μνήμη της μητέρα της Τασίας Γκαρτζοπούλου). 
Το κύπελο δηλωτης κέρδισε ο Φωτόπουλος Τάκης, 2ος Φωτόπουλος Ντίνος, 3ος Ανδριόπουλος Λεωνίδας. Τα δώρα κέρδισαν 1ο μία TV ο Φωτόπουλος Τάκης ,2ο ταμπλετ Κωσταντόπουλος Αργύριος 3ο σφαχτό (δωρεά του Νίκου Θωμά) η Γιάννα Γκαρτζοπούλου ,4ο 2 Μέλια (δωρεά του Σωτήρη Κίκιλα) Παπαφιλιπποπούλου Μαρία. 
Τέλος θ΄ελουμε να ευχαριστήσουμε όλους τους πατριώτες κ' φίλους που μας τίμησαν με την συμμετοχή τους κ΄να ευχηθούμε κ΄του χρόνου με υγεία πάλι μαζί........
για τον Σύλλογο 
Ιωάννης Παπαφιλιππόπουλος

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.