HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Αλεξία Αλεξιάδου στο ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS: "Μοναδική Εμπειρία τα Καλάβρυτα"

Η Βέφα, η Αλεξία Αλεξιάδου και η μικρή Βέφα στα Καλάβρυτα (η φωτό με την μικρή Βέφα, δημοσιεύετε με την συγκατάθεση της οικογένειας)...

Η Βέφα, η Αλεξία Αλεξιάδου και η μικρή Βέφα στα Καλάβρυτα (η φωτό με την μικρή Βέφα, δημοσιεύετε με την συγκατάθεση της οικογένειας)

Στην πόλη των Καλαβρύτων βρέθηκαν οι πολύ γνωστές και αγαπητές μαγείρισσες, Βέφα και Αλεξία Αλεξιάδου και η μικρή Βέβα. Οι κυρίες Αλεξιάδου  την Κυριακή παραβρέθηκαν ως επίσημες προσκεκλημένες στο 7ο Φεστιβάλ Πολιτισμού-Λαδιού & Ελιάς στον Ελαιώνα Διακοπτού, και χρησιμοποιώντας τοπικά προϊόντα με πρώτο και καλύτερο το εξαιρετικής ποιότητας ελαιόλαδο, δημιούργησαν “Γεύσεις Ελλάδας”, δηλαδή υπέροχες νοστιμιές και μοιράστηκαν με το κοινό συμβουλές και μυστικά μαγειρικής (σημ. αφιλοκερδώς). 
Δεν έχασαν την ευκαιρία φυσικά, να ανέβουν στα Καλάβρυτα με τον Οδοντωτό απολαμβάνοντας την διαδρομή και την ξεχωριστή φύση των Καλαβρύτων.

Μιλώντας στο "ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS" η κ. Αλέξία Αλεξιάδου μας δήλωσε:

"Φέτος το καλοκαίρι είχα τη χαρά να βρεθώ στον Ελαιώνα Διακοπτού για το 7ο Φεστιβάλ Πολιτισμού & Ελιάς όπου παρουσιάσαμε υπέροχες γευστικές προτάσεις με λάδι μαζί με την μητέρα μου Βέφα Αλεξιάδου και την μικρή μου κόρη Βέφα. Ξεκλέψαμε λίγο χρόνο ένα ζεστό Κυριακάτικο πρωινό για να "γευτούμε" μια άλλου είδους εμπειρία, τη μοναδική διαδρομή με τον οδοντωτό σιδηρόδρομο στο φαράγγι του Βουραϊκού από το Διακοπτό μέχρι τα Καλάβρυτα! Μαγευτικό τοπίο, εναλλαγές βράχων με σταλακτίτες και πυκνόφυτων πλαγιών με πλατάνια, κερασιές και καστανιές, νερά που τρέχουν γάργαρα δεξιά κι αριστερά, γεφυρούλες και σύραγγες από το 1890, όλα μαζί συνθέτουν μια από τις πιο όμορφες φυσικές διαδρομές στον κόσμο. Δεν "χορτάσαμε" όμως αρκετά την απίστευτη ομορφιά του τόπου γι αυτό και σχεδιάζουμε ήδη τη χειμερινή μας επίσκεψη στα Καλάβρυτα για να την "ξαναγευτούμε" αλλά και για να δοκιμάσουμε τις διάσημες σπεσιαλιτέ των γραφικών μαγαζιών, στα ζαχαροπλαστεία και στα ταβερνάκια των Καλαβρύτων και της περιοχής, που δεν είχαμε το χρόνο να επισκεφτούμε σε αυτή την μικρή μας απόδραση. Ραντεβού το χειμώνα!"

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.