HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Συνάντηση διοίκησης Νοσοκομείου Καλαβρύτων με τον Υπ. Υγείας

Όπως ανακοίνωσε το γραφείο του αναπληρωτή διοικητή του Γ.Ν. Ανατολικής Αχαΐας (με έδρα το Νοσοκομείο Καλαβρύτων), στο πλαίσιο της συνάντ...

Όπως ανακοίνωσε το γραφείο του αναπληρωτή διοικητή του Γ.Ν. Ανατολικής Αχαΐας (με έδρα το Νοσοκομείο Καλαβρύτων), στο πλαίσιο της συνάντησης των Διοικητών των Νοσοκομείων της χώρας με τη νέα ηγεσία του Υπουργείου Υγείας (Υπουργό κ. Βορίδη κ. λ. π.), ο αναπληρωτής διοικητής του Γ.Ν. Ανατολικής Αχαΐας κ. Γιάννης Μεντζελόπουλος, παρέδωσε υπόμνημα στον Αναπληρωτή Υπουργό Υγείας κ. Λεωνίδα Γρηγοράκο για τα κυριότερα προβλήματα της Αποκεντρωμένης Οργανικής Μονάδας ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ.
Σε συνέχεια και των όσων προφορικά είχε αναπτύξει προ ημερών κατά την επίσκεψη του κ. Γρηγοράκου στην Πάτρα, ο κ. Μεντζελόπουλος εστίασε στις ελλείψεις προσωπικού στο ΑΚΤΙΝΟΛΟΓΙΚΟ ΚΑΙ ΜΙΚΡΟΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ.
Να σημειώσουμε οτι η συνάντηση ηταν προγραμματισμένη στα πλαισια των επαφών του νεου υπουργού με τις διοικήσεις όλων των Νοσοκομείων. Το μεγιστο πρόβλημα των διακομιδών ασθενών με τα ασθενοφόρα παραμείνει άλυτο. 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.