HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Συνάντηση φορέων για τον εκσυγχρονισμό του Επιμελητηρίου Αχαΐας

Υπέρ του εκσυγχρονισμού του Επιμελητηρίου Αχαΐας και της δημιουργίας χρήσιμων εγκαταστάσεων τόσο για τον φορέα όσο και για ολόκληρη την ...

Υπέρ του εκσυγχρονισμού του Επιμελητηρίου Αχαΐας και της δημιουργίας χρήσιμων εγκαταστάσεων τόσο για τον φορέα όσο και για ολόκληρη την περιοχή και ιδίως για τους πολίτες είναι η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας.
Στη διάρκεια συνάντησης που πραγματοποιήθηκε στο γραφείο του Αντιπεριφερειάρχη Αχαΐας Γρηγόρη Αλεξόπουλου με τον πρόεδρο του Επιμελητηρίου Αχαΐας Πλάτωνα Μαρλαφέκα, συνοδευόμενο από τα μέλη του Φορέα, Σπύρο Θεοχάρη και Παναγιώτη Χελά, συζητήθηκε η δυνατότητα συνδρομής  της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας στην αναβάθμιση και εκσυγχρονισμό του κτιρίου του Επιμελητηρίου Αχαΐας.
«Η λογική που διέπει την Περιφέρεα, είναι ότι η συνεργασία όλων των φορέων για την ανάπτυξη και την αξιοποίηση της περιοχής μας , είναι το ζητούμενο για όλες τις Περιφερειακές Ενότητες» σημείωσε ο Αντιπεριφερειάρχης Γ. Αλεξόπουλος και κατέληξε: «Στο πλαίσιο αυτό εξετάζουμε την δυνατότητα να σταθούμε αρωγός στην προσπάθεια του Επιμελητηρίου για τον εκσυγχρονισμό και την αναβάθμιση του κτιρίου του στην Ρήγα Φεραίου , προκειμένου να δημιουργήσουμε σύγχρονες εγκαταστάσεις που θα είναι χρήσιμες όχι μόνο στο φορέα του Επιμελητηρίου αλλά σε όλη την Αχαΐα».

Στη συνάντηση συζητήθηκαν, εκτός άλλων, οι διαδικασίες που θα ακολουθηθούν προκειμένου η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας να αναλάβει την ωρίμανση των μελετών ,την  ένταξη του έργου σε χρηματοδοτικό πρόγραμμα, την επίβλεψη και τέλος την παράδοση του στο Επιμελητήριο Αχαΐας.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.