Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Η Βραβευμένη από το Νational Geographic φωτό του Harry Katzjaeger

Ζει και εργάζεται στην Αυστρία απ όπου και κατάγεται,το όνομά του είναι Harry Katzjaeger, είναι λάτρης της Ελλάδας και δηλώνει καλαβρυ...


Ζει και εργάζεται στην Αυστρία απ όπου και κατάγεται,το όνομά του είναι Harry Katzjaeger, είναι λάτρης της Ελλάδας και δηλώνει καλαβρυτινός! Ταξιδεύει συχνά στα μέρη μας και αγαπημένος του προορισμός ο Χελμός και ο "Αρίσταρχος". Κρατάει μόνιμα φωτογραφική μηχανή και τα καρέ του είναι μοναδικά. Διαφημίζει σε όλο το κόσμο τα Καλάβρυτα και το ευχαριστούμε θερμά! 
Μια από τις υπέροχες φωτογραφίες του που έδωσε στο ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS για δημοσίευση, έχει βραβευθεί από το Νational Geographic στην διεθνή του έκδοση και έχει τίτλο: Το "Μπλε Φιλί του Σύμπαντος"
Ο ίδιος ο Harry Katzjaeger μίλησε στο ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS και με λόγια καρδιάς μας δήλωσε:


"Τα βουνά της πατρίδας μου είναι ψηλά αλλά αυτή η αλπική Νεραϊδοράχη του Χελμού, άλλοτε λουσμένη από αστέρια, τις περισσότερες τυλιγμένη στο χιόνι, κρατάει εδώ και χρόνια γερά, πεισματάρικα, την καρδιά μου. Ζω κι εργάζομαι στην Αυστρία, ασχολούμαι με την φωτογραφία ερασιτεχνικά και ήταν μεγάλη χαρά η διάκρισή μου στο National Geographic με την φωτογραφία του Αρίσταρχου. Ενός υπερσύγχρονου τηλεσκοπίου που υψώνεται αγέρωχο στα 2.340 αλλά και που πατάει σε ιστορικά χώματα. Το παρατηρητήριο του Αρίσταρχου, εξοπλισμένο με το μεγαλύτερο καθρέφτη της Ανατολικής Ευρώπης, χρειάζεται τη βοήθεια της πολιτείας για να συνεχίσει τις πολύτιμες εργασίες-έρευνές του"

Πραγματικά συγκινητικά λόγια από έναν άνθρωπό που αγαπά τα Καλάβρυτα το ίδιο η και περισσότερο από μας!
Mr Harry, σας ευχαριστούμε από καρδιάς!


ΣΗΜ: Η φωτογραφία διέπεται από πνευματικά δικαιώματα οποιαδήποτε αναπαραγωγή της φωτογραφίας να γίνεται πάντα με υποχρεωτική αναφορά της πηγής και του δημιουργού


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.