HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Τα εκατόχρονά της γιόρτασε η Καμενιανίτισσα Αγγελική Κ. Αθανασόπουλου

Τα εκατόχρονά της γιόρτασε η Καμενιανίτισσα Αγγελική σύζυγος Κωνσταντίνου Αθανασόπουλου , την Κυριακή 13 Απριλίου, ανάμεσα σε πα...



Τα εκατόχρονά της γιόρτασε η Καμενιανίτισσα Αγγελική σύζυγος Κωνσταντίνου Αθανασόπουλου, την Κυριακή 13 Απριλίου, ανάμεσα σε παιδιά εγγόνια και δισέγγονα.
Ένας αιώνας ζωντανής παρουσίας και ιστορίας, αλλά και προσφοράς στην κοινωνία του χωριού μας, τόσο από την ίδια και τον αείμνηστο σύζυγό της, όσο και από την πολυμελή οικογένειά της, που διακρίθηκαν στις επιστήμες τα γράμματα καθώς και στον επαγγελματικό, κοινωνικό, αλλά και συλλογικό τομέα!
Εμείς της ευχόμαστε να τα χιλιάσει!!!!! Μαζί με παιδιά, εγγόνια, δισέγγονα…… εν υγεία και καλοσύνη!!!

Κωνσταντίνος Νικολόπουλος -Καμενιανίτης


Κωνσταντίνος Νικολόπουλος-Καμενιανίτης, λογοτέχνης, συγγραφέας, τ. αντιπρόεδρος Ένωσης Ελλήνων Λογοτεχνών και αντιδήμαρχος Πολιτισμού τ. Δήμου Αροανίας Καλαβρύτων, γεννήθηκε στους Καμενιάνους Καλαβρύτων Ν. Αχαΐας. Στο χώρο των γραμμάτων εμφανίστηκε πολύ νωρίς και έχει εκδώσει μέχρι σήμερα εννέα βιβλία με ποιήματα, διηγήματα, ιστορικές μελέτες κ.α., ενώ έχει συμμετάσχει και στη συλλογική συγγραφή αρκετών άλλων βιβλίων . Έχει επιμεληθεί επίσης την έκδοση βιβλίων και οδηγών πολλών φορέων καθώς και του τ. Δήμου Αροανίας. Πολλά από τα έργα του, έχουν συμπεριληφθεί σε λογοτεχνικές εγκυκλοπαίδειες και ανθολογίες. Για αρκετά χρόνια υπήρξε αρχισυντάκτης στην περιοδική έκδοση Κεντροδυτικής Πελοποννήσου την εφημερίδα "ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ" και συνεργάζεται με πολλές εφημερίδες και περιοδικά

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.