HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Περιφέρεια: 500.000 ευρώ για τους Επαρχιακούς Οδούς Δήμου Καλαβρύτων

Στην υλοποίηση σημαντικών έργων, συνολικού προϋπολογισμού σχεδόν τριών εκατομμυρίων ευρώ , τα οποία θα συμβάλλουν στην άρσης της επικ...

Στην υλοποίηση σημαντικών έργων, συνολικού προϋπολογισμού σχεδόν τριών εκατομμυρίων ευρώ, τα οποία θα συμβάλλουν στην άρσης της επικινδυνότητας για τους πολίτες της Περιφερειακής Ενότητας Αχαΐας που κινούνται στο Επαρχιακό Οδικό Δίκτυο, προχωρά η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας.
Σήμερα ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Αχαΐας Γρηγόρης Αλεξόπουλος υπέγραψε με τον ανάδοχο τη σύμβαση για το έργο «Συντηρήσεις – Αποκαταστάσεις στις Επαρχιακές Οδούς Δήμου Καλαβρύτων» συνολικού προϋπολογισμού 500.000 ευρώ, ενώ άμεσα θα υπογραφούν τρεις ακόμα συμβάσεις, συνολικού ύψους 1.500.000 ευρώ και για τις Ε.Ο. των υπολοίπων Ενοτήτων της Αχαΐας και συγκεκριμένα των Δήμων Αιγιάλειας, Ερυμάνθου, Πατρέων και Δυτικής Αχαΐας.
Παράλληλα, σήμερα δημοπρατήθηκε και ξεκινά άμεσα η διαδικασία ανάδειξης αναδόχου για το έργο «Άρση επικινδυνότητας και συντηρήσεις στο Επαρχιακό Οδικό Δίκτυο Αχαΐας» συνολικού προϋπολογισμού 800.000 ευρώ.

«Πρόκειται για απαραίτητες εργασίες ώστε να αρθεί η επικινδυνότητα, να συντηρηθεί και αποκατασταθεί ένα πολύ σημαντικό οδικό δίκτυο που εξυπηρετεί καθημερινά χιλιάδες συμπολίτες μας. Έργα τα οποία θα συμβάλλουν στη βελτίωση της ποιότητας ζωής των πολιτών και θα προσφέρουν μεγαλύτερη ασφάλεια στους οδηγούς που κινούνται στο επαρχιακό οδικό δίκτυο» υπογράμμισε σε δηλώσεις του ο Αντιπεριφερειάρχης Γ. Αλεξόπουλος.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.