Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Συνελήφθη 31χρονος τσαντάκιας στο Διακοπτό

Εξιχνιάστηκαν, μετά από μεθοδική έρευνα του Τμήματος Ασφάλειας Αιγίου, τέσσερις αρπαγές τσαντών που είχαν συμβεί τις τελευταίες μέρες στ...

Εξιχνιάστηκαν, μετά από μεθοδική έρευνα του Τμήματος Ασφάλειας Αιγίου, τέσσερις αρπαγές τσαντών που είχαν συμβεί τις τελευταίες μέρες στο Διακοπτό Αχαΐας και σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος ενός 31χρονου ημεδαπού για διάπραξη διακεκριμένων περιπτώσεων κλοπής.

Ειδικότερα χθες το μεσημέρι, στο Διακοπτό, ο 24χρονος πλησίασε μια 30χρονη ημεδαπή η οποία γυρνούσε πεζή στο σπίτι της και αφού την έσπρωξε, της αφαίρεσε από τον ώμο την τσάντα της που περιείχε το πορτοφόλι της με ογδόντα ευρώ, ένα κινητό τηλέφωνο και διάφορα προσωπικά της έγγραφα και αντικείμενα.

Για τη διερεύνηση του περιστατικού ενεργήθηκαν συντονισμένες αστυνομικές αναζητήσεις από τις οποίες προέκυψε ότι δράστης της κλοπής ήταν ο 31χρονος ενώ η παθούσα μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Αιγίου όπου της παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες.

Από την εμπεριστατωμένη έρευνα που ακολούθησε από τους Αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Αιγίου προέκυψε ότι ο δράστης τις τελευταίες μέρες είχε διαπράξει στο Διακοπτο άλλες τρεις αρπαγές τσαντών σε βάρος πεζών γυναικών. Πιο συγκεκριμένα:
  • Την 27-2-2014 το πρωί, αφαίρεσε από 55χρονη ημεδαπή την τσάντα της που περιείχε διάφορα προσωπικά της αντικείμενα,
  • Την 2-3-2014 το μεσημέρι, αφαίρεσε από 71χρονη ημεδαπή την τσάντα της που περιείχε το χρηματικό πόσο των 100 ευρώ και διάφορα προσωπικά της έγγραφα,
  • Την 5-3-2014 το πρωί, αφαίρεσε από 77χρονη ημεδαπή την τσάντα της που περιείχε το χρηματικό πόσο των 250 ευρώ και διάφορα προσωπικά της έγγραφα.
Η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του 24χρονου θα υποβληθεί στην Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Αιγίου ενώ οι έρευνες για τον εντοπισμό του βρίσκονται σε εξέλιξη.

Την προανάκριση ενήργησε το Τμήμα Ασφαλείας Αιγίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.