HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Άγγελος Παναγάκης - Ο Αχαιός με την γνήσια λαϊκή φωνή!

Ποιος είπε ότι το γνήσιο Λαϊκό τραγούδι έσβησε, ποίος είπε οτι οι γνήσιες λαϊκές φωνές δεν υπάρχουν. Σπάνιες μεν αλλά υπάρχουν και βέ...

Ποιος είπε ότι το γνήσιο Λαϊκό τραγούδι έσβησε, ποίος είπε οτι οι γνήσιες λαϊκές φωνές δεν υπάρχουν. Σπάνιες μεν αλλά υπάρχουν και βέβαια μην τις ψάξετε στα...μεγάλα ΜΜΕ.....
Μια τέτοια γνήσια λαϊκή φωνή, πλούσια σε...μέταλλο είναι και του Άγγελου Παναγάκη, του Αχαιού τραγουδιστή που ακολουθεί πιστά τα χνάρια του μεγάλου Στέλιου και δεν ειναι υπερβολή, απλά ακούστε τον, η φωνή του λες και την άφησε κληρονομιά ο Στελάρας
Η ζωή του Άγγελου είναι βγαλμένη από τα πλατό του ασπρόμαυρου ελληνικού κινηματογράφου. 
Γεννήθηκε στο Μιντιλόγλι της Πάτρας το 1978 από οικογένεια του μόχθου και του μεροκάματου πράγμα που έκανε και ίδιος από μικρή ηλικία. 
Δούλεψε οικοδομή, ξενιτεύτηκε για μερικά χρόνια στην Αμερική, γύρισε στην πατρίδα και τώρα ασχολείται με αυτό που πραγματικά αγαπά, το γνήσιο λαϊκό τραγούδι. Παιδί με ήθος, αξιοπρέπεια και πλούσιο ταλέντο.  
Η αρχή του στο τραγούδι; Μια έξοδος με φίλους σε ένα ταβερνάκι. Άρχισε να τραγουδά και αυτό ήταν όλοι νόμιζαν οτι ξαναγεννήθηκε ο Στέλιος, οτι ξαναπήρε ζωή το πάλκο, το μπουζούκι, η γειτονιά και η παρέα!
Ο Άγγελος δεν έχει λείψει από καμία εκδήλωση για το Στέλιο Καζαντζίδη και όλοι οι σύλλογοι φίλων του Στέλιου τον λατρεύουν.  
Τώρα βρίσκεται στο στούντιο και σε συνεργασία με τον Βασίλη Παπαδόπουλο και Δημητρη Κορδατζή, ετοιμάζει έναν γνήσιο λαϊκό δίσκο με 12 τραγούδια που αναβιώνουν ξανά το λαϊκό τραγούδι!
Του ευχόμαστε πραγματικά καλή επιτυχία γιατί το αξίζει!
για το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS
Νίκος Κυριαζής.





Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.