Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Αχαΐα: Οι καθηγητές αποφάσισαν νέα πενθήμερη απεργία

Η Γενική Συνέλευση της Ά ΕΛΜΕ Αχαΐας που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 19/9/2013 στην αίθουσα του ΣΕΓΑΣ στο σχολικό συγκρότημα Μαρούδα...

Η Γενική Συνέλευση της Ά ΕΛΜΕ Αχαΐας που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 19/9/2013 στην αίθουσα του ΣΕΓΑΣ στο σχολικό συγκρότημα Μαρούδα πήρε τις παρακάτω αποφάσεις:

- Πενθήμερη απεργία την επόμενη εβδομάδα από Δευτέρα 23-09-2013 έως και την Παρασκευή 27-09-2013 και νέα γενική συνέλευση στο τέλος της εβδομάδας

-Ψήφισμα ενάντια στην δολοφονία του Παύλου Φύσσα .Το ψήφισμα θα αναγνωσθεί απόψε ώρα 19:30 μ.μ. στην μουσική συναυλία αλληλεγγύης που διοργανώνεται μαζί με άλλα σωματεία στην Πλατεία Γεωργίου.

-Αύριο Παρασκευή 20-09-2013 και ώρα 10:30 το πρωί μετά την περιφρούρηση της απεργίας στα σχολεία, παράσταση διαμαρτυρίας στον Περιφερειακό Διευθυντή Εκπαίδευσης Δυτικής Ελλάδος με αίτημα να μην γίνει καμία υποχρεωτική μετακίνηση εκπαιδευτικού.

-Συνεχίζεται η καθημερινή περιφρούρηση της απεργίας μπροστά από τα σχολεία

- Εξουσιοδοτείται ο πρόεδρος της ΕΛΜΕ στην σύνοδο των προέδρων στην ΟΛΜΕ να μεταφέρει τις παρακάτω αποφάσεις: α) Η ΟΛΜΕ να καλέσει το Σαββατοκύριακο τις Ομοσπονδίες να αποφασίσουν απεργία και συμπόρευση την επόμενη εβδομάδα β) να καλέσει η σύνοδος της ΟΛΜΕ τα ΔΣ και τις απεργιακές επιτροπές της Αττικής σε μαζική παρουσία στη συνεδρίαση του Γενικού Συμβουλίου της ΑΔΕΔΥ για να πιέσουν για τη λήψη απεργιακής απόφασης και γ) να αποφασίσει η σύνοδος των προέδρων της ΟΛΜΕ πως αν δεν βγεί πενθήμερη απεργία από την ΑΔΕΔΥ να γίνει κατάληψη στα γραφεία της.




Ανυπόγραφα κείμενα ή επιστολές δεν δημοσιεύονται. Τα ενυπόγραφα κείμενα, άρθρα, δελτία τύπου, ανακοινώσεις, δεν εκφράζουν κατ’ ανάγκη την άποψη του ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.