HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Ο Κώστας Μάρκου ξεκαθαρίζει ότι δεν πάει για Δήμαρχος Καλαβρύτων

Ο καθηγητής του Πανεπιστημίου Πατρών Κώστας Μάρκου με δήλωσή του αποκλείει κάθε ενδεχόμενο να θέσει υποψηφιότητα για Δήμαρχος Καλαβρύτων...

Ο καθηγητής του Πανεπιστημίου Πατρών Κώστας Μάρκου με δήλωσή του αποκλείει κάθε ενδεχόμενο να θέσει υποψηφιότητα για Δήμαρχος Καλαβρύτων

Η δήλωση του κ. Μάρκου προκλήθηκε μετά από δημοσιεύματα που τον εμφάνιζαν ως πιθανό ενδιαφερόμενο για υποψήφιο Δήμαρχο Καλαβρύτων με την υποστήριξη του ΣΥΡΙΖΑ, του οποίου άλλωστε είναι μέλος.

Η δήλωσή του έχει ως εξής:

"Με αφορμή πρόσφατα δημοσιεύματα που αναφέρουν το ενδεχόμενο υποψηφιότητας μου ως υποψηφίου Δημάρχου για το Δήμο Καλαβρύτων υποστηριζόμενου από τον ΣΥΡΙΖΑ, επιθυμώ να διευκρινίσω ότι κάτι τέτοιο δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα.

Γεννήθηκα στα Καλάβρυτα όπου περάτωσα τις γυμνασιακές μου σπουδές, είμαι Καλαβρυτινός και αγαπάω το τόπο μου. Είμαι στρατευμένος στην Αριστερά από ηλικίας 19 ετών και μέλος του ΣΥΡΙΖΑ. Από 25ετίας όμως ζω στην Πάτρα, εργάζομαι ως γιατρός και Πανεπιστημιακός δάσκαλος και ενεργοποιούμαι πολιτικά και κοινωνικά.

Διατηρώ βέβαια την επαφή με τη γενέτειρα μου και καταθέτω την όποια συμβολή μου στη προκοπή της στα πλαίσια των δυνατοτήτων μου. Οι προαναφερθείσες όμως υποχρεώσεις μου δεν μου επιτρέπουν την ανάληψη κάποιας θέσης ιδιαίτερης στα Καλάβρυτα.

Έχω τη βεβαιότητα ότι οι σύντροφοι μου, του ΣΥΡΙΖΑ Καλαβρύτων, σε συνεργασία με το σύνολο της τοπικής κοινωνίας, θα κάνουν τις καλύτερες επιλογές όσον αφορά τις προσεχείς αυτοδιοικητικές εκλογές. Επιλογές που θα υπηρετήσουν το θεσμό της Αυτοδιοίκησης αφενός μεν αντιστεκόμενες στα αλλεπάλληλα πλήγματα που δέχεται από τις μνημονιακές επιλογές της συγκυβέρνησης ΝΔ-ΠΑΣΟΚ, αφετέρου θα δώσουν στην Αυτοδιοίκηση ένα ουσιαστικό ρόλο περιφερειακής δημοκρατίας κοινωνικής δικαιοσύνης και ανάπτυξης ενάντια στις προσπάθειες αναπαραγωγής του πελατειακού, φαύλου και συντηρητικού συστήματος που οδήγησε το θεσμό και τη χώρα στη καταστροφή.
Κώστας Β. Μάρκου
Γιατρός,
Αν. Καθηγητής Πανεπιστημίου Πατρών"
Σχόλιο ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS: Τη δημοσίευση για την φημολογούμενη κάθοδο του κ. Μάρκου πρώτο έγραψε στο προχθεσινό του ρεπορτάζ το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS. 
Στη δήλωση του ο εκλεκτός συμπατριώτη μας, ξεκαθαρίζει μεν τη θέση του αλλά επιβεβαιώνει τη φημολογία, αφού ξεκαθαρίζει τους λόγους της μη ανάμιξής του αλλά όχι ότι δεν τέθηκε ποτέ θέμα. Φαίνεται τουλάχιστον για μας στις δηλώσεις ξεκάθαρα, άρνηση σε πρότασης που επιταχύνθηκε από την ίσως πρόωρη δημοσίευση του ονόματος άλλα και από την από κοινού συμμετοχή του κ. Μάρκου (θα είναι ομιλητής) στην συγκέντρωση - διαμαρτυρία του Δήμου Καλαβρύτων και του Δημάρχου κ. Λαζουρά για την υποβάθμιση του Νοσοκομείου Καλαβρύτων.....
Νίκος Κυριαζής 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.