HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Νατάσα Ράγιου: "αγροτοκτόνος" ο νέος νόμος για τους αγροτοκτηνοτρόφους

  Η αναπληρώτρια τομεάρχης γυναικείων θεμάτων της Νέας Δημοκρατίας και π.βουλευτής Αχαΐας,  Νατάσα Ράγιου σχετικά με τον νέο αγροτικό νόμο ε...

  Η αναπληρώτρια τομεάρχης γυναικείων θεμάτων της Νέας Δημοκρατίας και π.βουλευτής Αχαΐας,  Νατάσα Ράγιου σχετικά με τον νέο αγροτικό νόμο επισήμανε τα εξής:

"Μόνο … «αγροτοκτόνος» μπορεί να χαρακτηριστεί ο Ν.3877/2010 της κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ που επιβάλλει την υποχρεωτική είσπραξη εισφορών από τους αγρότες χωρίς να παρέχει εγγύηση ασφαλιστικής κάλυψης σε περίπτωση ζημιάς.

Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι η κυβέρνηση, στη δύσκολη οικονομική συγκυρία που βρίσκεται η χώρα, στοχεύει στην εξόντωση των αγροτών όταν τους υποχρεώνει να υπογράψουν εξουσιοδότηση προς τον ΕΛΓΑ προκειμένου να εισπράξει από προσωπικούς τους λογαριασμούς ασφαλιστικές εισφορές!

Είναι πρωτάκουστο, αγρότης να πληρώνει για ασφάλιση περίπου 40 ευρώ ανά στρέμμα, αναλόγως την καλλιέργεια και να εύχεται να …πάθει ζημιά για να πάρει πίσω τα χρήματά του!"

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.