Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Ο Γιώργος Παπαναστασίου υποψήφιος Περιφερειάρχης Δ.Ελλάδος με την Ν.Δ.

Τον υποψήφιο που θα στηρίξει στις αυτοδιοικητικές εκλογές για την περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας ανακοίνωσε η ΝΔ. Πρόκειται για τον κ. Γιώργο Π...

Τον υποψήφιο που θα στηρίξει στις αυτοδιοικητικές εκλογές για την περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας ανακοίνωσε η ΝΔ. Πρόκειται για τον κ. Γιώργο Παπαναστασίου, Ηλεκτρολόγο Μηχανικό, πρώην Πρόεδρο Τεχνικού Επιμελητηρίου Αιτωλοακαρνανίας.
 Οι εκλογές της Τοπικής Αυτοδιοίκησης διεξάγονται σε περίοδο κρίσιμη για το μέλλον της χώρας και τη ζωή των πολιτών. Το γραφείο τύπου της Ν.Δ. εξέδωσε την σχετική

"Οι εκλογές της Τοπικής Αυτοδιοίκησης διεξάγονται σε περίοδο κρίσιμη για το μέλλον της χώρας και τη ζωή των πολιτών.
Η Νέα Δημοκρατία υποστηρίζει στελέχη που υπηρετούν αξίες και διαθέτουν ήθος και ικανότητες, προέρχονται από την Αυτοδιοίκηση, είναι καταξιωμένοι στην κοινωνία και μάχονται για την ανάπτυξη του τόπου τους και τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των πολιτών.
Δίνουμε προτεραιότητα στην ενίσχυση της Αυτοδιοίκησης και στην ανάπτυξη της περιφέρειας. Στον αγώνα αυτό, σημαντικό ρόλο θα διαδραματίσουν νέα, ικανά και άξια στελέχη.
Σήμερα, προτείνουμε για τη θέση του Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας , τον κ. Γιώργο Παπαναστασίου, Ηλεκτρολόγο Μηχανικό, πρώην Πρόεδρο Τεχνικού Επιμελητηρίου Αιτωλοακαρνανίας."

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.