Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Λίγα λόγια για τον Γιώργο Λαζουρά

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Άνω Βλασία Καλαβρύτων. Τελείωσε, με άριστα, τις γυμνασιακές του σπουδές και εισήχθη στο Νομικό Τμήμα της Νομικής...

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Άνω Βλασία Καλαβρύτων.
Τελείωσε, με άριστα, τις γυμνασιακές του σπουδές και εισήχθη στο Νομικό Τμήμα της Νομικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών.
Σαν φοιτητής ασχολήθηκε ενεργά με το συνδικαλισμό και εκλέχθηκε πολλές φορές εκπρόσωπος των φοιτητών της Νομικής στα συλλογικά φοιτητικά όργανα.Υπηρέτησε στην Πολεμική Αεροπορία ως Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός.Εργάζεται ως μαχόμενος Δικηγόρος στην Αθήνα από το 1986 και από το 1996 είναι Δικηγόρος στον Άρειο Πάγο και στο Συμβούλιο της Επικρατείας.Έχει διατελέσει νομικός σύμβουλος στο Υπουργείο Εθνικής Άμυνας (1987 - 1989), στο Νομάρχη Αθηνών Δημήτρη Κατριβάνο (1993 - 1996), ασχολούμενος με πλήθος προβλημάτων και ζητημάτων δημοτικής και νομαρχιακής αυτοδιοίκησης και είναι νομικός σύμβουλος στο Δήμο Αγίας Παρασκευής.

Υπήρξε συνεργάτης του Υφυπουργού Αθλητισμού και Δημάρχου Πάτρας Ανδρέα Φούρα. Διετέλεσε επίσης Διευθυντής του Πολιτικού Γραφείου του Υφυπουργού Δημοσίων Έργων (2000 - 2001) και Πολιτισμού - Ολυμπιακών Έργων (2001 - 2004) Νάσου Αλευρά.
Στις δημοτικές εκλογές της 15ης Οκτωβρίου 2006 εξελέγη Δημοτικός Σύμβουλος Καλαβρύτων και στη συνέχεια εκλέχτηκε Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου. Επανεκλέγει στο ίδιο αξίωμα στις δημαιρεσίες της 1ης Ιανουαρίου 2008 και παρέμεινε μέχρι της 15 Οκτωβρίου 2009.
Στις 14 Οκτωβρίου 2009 εκλέχτηκε Δήμαρχος Καλαβρύτων σε αντικατάσταση του παραιτηθέντος και εκλεγέντος βουλευτή του ΠΑΣΟΚ στο Νομό Αχαΐας, πρώην Δημάρχου Αθανασίου Παπαδόπουλου.
Είναι παντρεμένος και έχει δύο γιούς.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.