Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΠΕΡΙ ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟΥ - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΡΟΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗΣ ΑΥΤ.ΑΧΑΪΑΣ

ΔΙΚΤΥΟ ΕΝΕΡΓΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΦΟΡΕΩΝ ΚΑΙ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΣΕΩΝ ΝΟΤΙΟ-ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ, ΑΝΑΔΕΙΞΗ, ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΠΛΗΓΗΣΩΝ ΠΕΡΙΟΧ...

ΔΙΚΤΥΟ ΕΝΕΡΓΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΦΟΡΕΩΝ ΚΑΙ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΣΕΩΝ ΝΟΤΙΟ-ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ, ΑΝΑΔΕΙΞΗ, ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΠΛΗΓΗΣΩΝ ΠΕΡΙΟΧΩΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΣΕ ΘΕΜΑΤΑ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ

Στη Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Αχαΐας προχωράμε στη δημιουργία Δικτύου ενεργών πολιτών, Φορέων Τοπικής Αυτοδιοίκησης και Κοινωνικών και Εθελοντικών Οργανώσεων Νοτιοδυτικής Ελλάδας για την αποκατάσταση των περιοχών που επλήγησαν από τις πυρκαγιές και την ευαισθητοποίηση σε θέματα προστασίας του περιβάλλοντος.

Στόχος μας είναι να εντάξουμε και να κινητοποιήσουμε όλους τους ενεργούς πολίτες στην κατεύθυνση της προστασίας της διαχείρισης και της ανάδειξης του φυσικού περιβάλλοντος.

Μετά τις τελευταίες πυρκαγιές βρισκόμαστε μπροστά σε μια κοινωνική και πολιτική πρόκληση κι εμείς παίρνουμε την πρωτοβουλία για τη δημιουργία ενός εθελοντικού δικτύου με σκοπό:

- την ευαισθητοποίηση για την προστασία του περιβάλλοντος
- την ενεργοποίηση για την πρόληψη και την αποκατάσταση των δασικών περιοχών που επλήγησαν
- για την ηθική υποστήριξη των πυρόπληκτων
- ενημερωτική καμπάνια στα ΜΜΕ
- εθελοντικές δράσεις (αναδασώσεις, εκδηλώσεις κλπ)
- την κατασκευή άμεσων έργων στο δάσος
- την εθελοντική φύλαξη των δασών

Οι ευαισθητοποιημένοι πολίτες που επιθυμούν να στηρίξουν και να συμμετάσχουν στην προσπάθεια αυτή μπορούν να συμπληρώσουν την επισυναπτόμενη αίτηση και να την αποστείλουν με fax στο 2610-638337.

Περισσότερες πληροφορίες δίνονται από τον Αντινομάρχη Ανάπτυξης κ. Αθανάσιο Πετρόπουλο (τηλ. 2610-638325 και 324) και τον Γενικό Γραμματέα της Ν.Α. Αχαΐας κ. Σπύρο Θεοχάρη (τηλ. 2610-638350).

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.