HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ

ΔΗΜΟΣ ΑΡΟΑΝΙΑΣ ΤΡΙΠΟΤΑΜΑ 17-06-2008 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Ο Δήμος Αροανίας σας ανακοινώνει ότι : Στο πλαίσιο της υλοποίησης του πρ...

ΔΗΜΟΣ ΑΡΟΑΝΙΑΣ
ΤΡΙΠΟΤΑΜΑ 17-06-2008


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Ο Δήμος Αροανίας σας ανακοινώνει ότι :Στο πλαίσιο της υλοποίησης του προγράμματος προβολής των συγκριτικών πλεονεκτημάτων και προστασίας του φυσικού περιβάλλοντος το οποίο αφορά κυρίως τις ενταγμένες περιοχές ΝATURA 2000, μέσα από το πρόγραμμα LEADER, πρόκειται να πραγματοποιήσει τις πιο κάτω εκδηλώσεις στις κεντρικές πλατείες των Τοπικών Διαμερισμάτων Αγραμπέλων, Καμενιάνων, Λειβαρτζίου, Αγριδίου και Λεχουρίου σύμφωνα με το ακόλουθο πρόγραμμα:Σάββατο 21 Ιουνίου 2008 ώρα 12:00 Λιβάρτζι ώρα 18:30 Καμενιάνοι ώρα 20:00 ΑγρίδιΚυριακή 22 Ιουνίου 2008 ώρα 10:30 Λεχούρι ώρα 12:30 Οικ. Πλατανίτσας (Αγράμπελα) Στις παραπάνω εκδηλώσεις θα γίνει ενημέρωση από ειδικούς για θέματα προστασίας περιβάλλοντος και θα μοιραστεί έντυπο υλικό, (περιβ. Οδηγός – φωτογραφικό λεύκωμα κ.λ.π.), με τα φυσικά και ιστορικά μνημεία του Δήμου Αροανίας.

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ

ΙΩΑΝΝΗΣ ΦΙΛΙΠΠΟΠΟΥΛΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.